A pad

2012.04.12. 21:21 rifi

 Papa beszélt a kőfaragóval, aki anno készítette a síremléket, hogy kicsit hozza rendbe és tegyen fel egy új táblát, amire Anyukám nevét is vésse fel. Voltunk nála személyesen és mindent leegyeztettünk. Anyák napjára legkésőbb készen lesz...

Ezután még bementünk Anyuhoz, vittünk neki megint friss virágot és kicsit rendezkedtünk. A padot, amit elkezdtünk javítani, az időközben elkészült fúrási és festési munkálatok után végre összeszereltük, bár ha meggondolom, pont egy hét alatt el is készült. Szerencsére mindent jól mértünk, terveztünk, passzoltak a furatok. A csavarok majdnem rövidek lettek, de azok is megfeleltek. Mindketten nagyon örültünk, hogy ilyen klassz lett. Most majd lehet ott üldögélni kicsit és gondolkodni.

Ilyen volt - ilyen lett:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rifi.blog.hu/api/trackback/id/tr224395949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása