1 hónap...

2012.01.29. 19:32 rifi

...rettentően rövid és hosszú is tud lenni. Pontosan 4 hete már, hogy Anyukám itthagyott Bennünket. Mintha tegnap lett volna, vagy akár évekkel ezelőtt. Közel és távol egyszerre. Szegény Papa jól megfázott, eléggé beteg lett, éjszaka és nappal is felment a láza 38 C-ra. Ennek ellenére nem feküdt le, hanem tett-vett. Ő készítette a vasárnapi ebédet. Nem is tudom, hogy tudja ezt megcsinálni. Azért sikerült belediktálni némi gyógyszert, meg sok teát. Aztán Pannival elmosogattunk és elpakoltuk az edényeket. Megtaláltam Anyu köntösét meg még pár ruháját és megszagolgattam, rajta volt az illata. Megint kicsordultak a könnyeim, Istenem, annyira hiányzik...

Mikor hazajöttünk, napirenden volt a madárfürdetés, Kisdisznó kb. 2 hónapja nem fürdött már. A kalitkából kiszedtünk mindent és irány a fürdőszoba! Panni csak úgy ázott a vízsugár alatt, jó alaposan meg lett mosva Őkelme. Elég viccesen nézett ki, de azért sajnáltam is nagyon. Igaz, nem csipogott, tehát nem volt ellenére. Aztán mikor megszáradt, látszott, hogy sokkal tisztább, mint volt. Kicsit később már vidáman járt-kelt a lakásban, repkedett is össze-vissza. Madárfürdetés kipipálva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rifi.blog.hu/api/trackback/id/tr133971515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása